Solveig Bugge Sveri


Solveig ble uteksaminert fra Norges Veterinærhøgskole i 2013, og startet opp som veterinær i Enebakk samme år. Hun jobber som selvstendig næringsdrivende veterinær, både ved smådyrklinikken, men også i utepraksis med produksjonsdyr og hest.

Solveig har fulgt etterutdanningskurs for veterinærer, blant annet i tannbehandling/kirurgi, anestesi og bløtvevskirurgi. Du treffer henne ofte i poliklinikisk arbeid i tillegg til at hun har mye tannbehandling og operasjoner.

Solveig har interesser i både små og store dyr. Hun har holdt på mye med hest, og tok fordypning hest under studiet. Solveigs interesser er friluftsliv med familien sin og hunden Hufsa.


OM OSS

Litt om oss som jobber ved klinikkenVi er en glad gjeng med 3 veterinærer, 1 dyrepleier og 4 assistenter i tillegg til flere trofaste vikarer. Her kan du lese litt om oss.

 


Veterinærer

Tone Varegg


Tone Varegg ble uteksaminert fra Norges Veterinærhøgskole i 1989. Hun var med og startet Enebakk Dyreklinikk i 1990, og har eid og drevet klinikken alene siden 1997. Tone har helt fra starten vært opptatt  av å holde seg faglig oppdatert, og har fulgt etterutdanningskurs for veterinærer i alle år.  Hennes beste fagområder er kirurgi, hudutredning og tannbehandling(kirurgi). I tillegg er indremedisin og utredning av alle slags sykdommer en stor del av hverdagen. Tones interesser har alltid vært dyr. Hjemme har hun vokst opp med gnagere, hunder, katter, hester, kuer, griser...og sågar en apekatt på 60-tallet etter noen barndomsår i Afrika. Idag har hun 2 hester, 1 hund og 1 katt. Tone er idag ansatt ved Enebakk Dyreklinikk AS og er fortsatt eier og daglig leder, samt HMS- og GDPR- ansvarlig.

Ida Høiland


Ida Sæby Høiland ble uteksaminert som veterinær ved Norges Veterinærhøgskole(nå NMBU) i 2014, og begynte å jobbe som veterinær i Enebakk samme år.  Hun hadde tidligere jobbet her som student/vikar i ferier.

Ida er selvstendig næringsdrivende veterinær og jobber både ved smådyrklinikken og i utepraksis med blant annet produksjonsdyr og hest.  Hun tok fordypning produksjonsdyr i studiet. Ida har fulgt kurs i etterutdanning for veterinærer, blant annet tannkurs, operasjoner og anestesi smådyr. Du ser henne ofte i poliklinikken i tillegg til at hun har mye tannbehandling/tannkirurgi og en del bløtvevsoperasjoner.

Hun er født og oppvokst i Enebakk,og har alltid vært interessert i dyr. Idas interesser er blant annet friluftsliv med familien og hunden sin, Nairobi.

Assistenter

Tanja Estensen


Tanja er oppvokst i Enebakk. Hun har vært dyreeier og kunde ved klinikken lenge før hun fikk jobb som klinikkassistent i 2008. Hun har status på klinikken som " Wikipedia" når det kommer til alt som har med klinikken å gjøre. Hun kjenner hver minste krik og krok. Tanja er alltid blid og tålmodig, noe som er viktig i en hektisk hverdag. Hun har de siste årene  jobbet mye som assistent i anestesi og tannbehandling i tillegg til endel kontorarbeide. Hun er også sjefen på lab'en.

Interesse for dyr har hun alltid hatt, og drevet med hunder, katter og hester. Idag har hun en nydelig liten tabbykattunge som heter Biola.

Tonje Knutsen Grindheim


Tonje er oppvokst i Enebakk, kjenner de fleste dyreeiere og er klinikkens muntrasjonsråd. Hun har vært knyttet til klinikken siden den startet i 1990, både som dyreeier, og med en hjelpende hånd som assistent i enkelte situasjoner. Tonje har lang fartstid med dyr og kundebehandling. Først som ansatt på Vangen Skistue i aktiv jobb med barn og dyr fra 1988-1997. Siden som assistent på Bjerke Dyrehospital i nesten 20 år. Hun har hatt mye ansvar som anestesiassistent under operasjon av hester i mange år. I 2017 kom hun til oss ved Enebakk Dyreklinikk, og har fortsatt som anestesiassistent her i tillegg til å ha alle de vanlige gjøremål på klinikken.

Idag har Tonje 2 hester, 2 hunder og 2 marsvin, og er naturlig nok glad i friluftsliv.

Tina Selland


Tina er oppvokst i Enebakk. Hun har tråkket sine barne-og ungdomssko på Enebakk Dyreklinikk, som nysgjerrig og lærevillig dyreeier, skoleelev, student og vikar. Hun er generelt interessert i alle slags dyr.

Tina har en lang utdannelse fra USA, England og Norge som dyrepleier med spesialitet i analgesi og anestesi. Hun har hatt lederjobb og anestesiansvar i mange år både på Bjerke Dyrehospital og NMBU (Norges veterinærhøgskole). I 2017 ble Tina ansatt som dyrepleier ved Enebakk Dyreklinikk AS. Hun har pr idag delvis permisjon.

Tina er aktiv i westernridning med hesten Jack, i tillegg til friluftsliv med familien og hunden Noodles.


June Alice Grundstrøm


June begynte ved klinikken som kontoransvarlig sept 2017. Hun har over 12 års fartstid med regnskap og økonomi i tillegg til 10 år innen kundeservice. Hun har flere HMS-kurs og er agronomutdannet.

Hun har stor interesse for dyr, og har hatt hester, hunder og katter. Hun eier idag en hyggelig hund, Lotta, som vi gjerne treffer sammen med June på jobb.

June er blid og positiv og ikke redd for å hjelpe til der det trengs.

Andrea Skretting


Andrea begynte som ekstrahjelp/vikar hos oss i 2017. Hun er en blid og hyggelig jente med stor interesse for alle slags dyr. Andrea er midt i utdanningen sin, men hjelper gjerne til på klinikken i ferietider og kvelder når hun har mulighet. Andrea bor på gård der de har sauer, hunder, katter, hest og esel!

Tonje Rustad


Tonje kom til Enebakk Dyreklinikk først som dyreeier.

Hun har alltid hatt stor interesse for alle slags dyr, og har blant annet drevet mye med hest. Hun fikk etterhvert jobb som vikarassistent i 2009, og har i en periode også jobbet fast som klinikkassistent. Etterhvert begynte Tonje med utdanning og jobb innen skolen. Hun har likevel fortsatt å være en evig vikar ved klinikken, og stiller gjerne opp hvis hun har mulighet i en travel hverdag med egne dyr og barn. Tonje bor på gård midt i Enebakk og har idag 2 marsvin i tillegg til 4 hunder som er med på jakt, tur og friluftsliv med familien.Du finner oss på Facebook! Der kan du finne viktige nyheter og oppdateringer.

FACEBOOK

KONTAKT OSS


Prestegårdsveien 11,

1912 Enebakk

post@enebakkdyreklinikk.no

(+47) 64927911

ÅPNINGSTIDERMandag og Torsdag: 09:00 - 19:00

Tirsdag og Onsdag: 09:00 - 18:00

Fredag: 09:00 - 16:00


Åpningstider kan avvike i ferier og

høytider.


© Copyright. All Rights Reserved.